WeavePoint

for begyndere


"Weavepoint er et computerprogram, som du kan bruge til at tegne og farvelægge bindetegninger til vævning samt planlægge og lave garnberegninger for dine væveprojekter.

Vi gennemgår de basale funktioner i WeavePoint herunder indstillinger, tegning, redigering og filhåndtering samt projekt- og note-værktøjerne. Kurset dækker alle funktioner i Weavepoint Mini. Der er opgaver til alle emnerne og tid til at arbejde med opgaverne på dagen under vejledning og sammen med de andre kursister.

Medbring computer (husk strømforsyningen) med installeret WeavePoint eller WeavePoint Mini (information om køb, demo og priser: http://www.m-e.se/priser.html) Til denne dag kan du evt. nøjes med demo-versionen, hvis du endnu ikke ved, om du vil investere i Weavepoint. Vær dog opmærksom på, at demoversionen kun virker i 30 dage, og at den hverken kan gemme, printe eller eksportere det, du laver.

Den fulde/”store” version af WeavePoint ”taler” svensk, tysk, engelsk, norsk eller finsk, Mini-udgaven er kun på svensk – der vil i kursusmaterialet være gloseliste på engelsk/svensk/dansk."


Kursusnummer
23-22

Tilmeldingsfrist
09.11.2023

Dato og tid
Lør 11.11.2023 10:00-16:15

Underviser
Pernille Makholm

Undervisningssted
FOF Huset
Håndværkerbyen 43
2670 Greve

Lokale
Afdeling B, lokale 3

Pris

389,- Almen

Del på FacebookVæveskolen i Greve
Håndværkervænget 12
2670 Greve

Skoleleder: Bente Falk Jonasson

Telefon: 28 29 55 68

Mail: greve@vaeveskolen.dkMedlem af Fora